El Sector Camps de Tarragons encara el curs 2023-24 amb moltes idees i motivació!

El passat dissabte 9 de setembre una desena de monitores i monitors del Sector Camp de Tarragona es van reunir al local de l’esplai La Grapadora, a Tarragona, per celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) del sector del curs 2023-2024.

L’AGO va arrencar tancant el curs anterior, amb la presentació i l’aprovació de la Memòria del curs 2022-23. A continuació, va arribar el moment de mirar al nou curs i definir conjuntament els objectius del sector per aquest període. Enguany s’ha decidit treballar per a visibilitzar el sector al territori, crear una xarxa d’identitat pròpia i augmentar la cohesió entre totes les participants del sector.  Un cop plantejats els objectius, les monitores i monitors del Camp de Tarragona van començar a dissenyar les activitats i les accions que es volen dur a terme a través de dinàmiques. Finalment, l’AGO va concloure amb un dinar de cohesió entre les monitores i els monitors assistents. 

El Sector Camp de Tarragona surt de l’AGO amb les energies renovades i amb molta motivació per a fer cohesió i créixer! Aprofitant l’ocasió, el sector vol donar les gràcies al Ferran, que va tancar a l’AGO la seva etapa a Esplac després de formar part del sector com a monitor de la Grapa i com a EGS. CdT el trobarà molt a faltar!