Aquestes vacances de primavera els esplais d’Esplac realitzen més de 100 activitats per tot el territori, entre colònies, campaments i rutes.

Durant les vacances de primavera els esplais no aturen l’activitat i molts aprofiten per fer activitats de convivència, ja sigui marxant a una casa de colònies, de campaments a un terreny o de ruta. Enguany, els esplais d’Esplac han organitzat més de 100 activitats diferents, recuperant les xifres d’abans de la pandèmia. 

A més a més, durant aquestes vacances de primavera, 6 monis d’esplais d’Esplac viatjaran a Alemanya per participar a la Queer Easter, un seminari de formació internacional que aquest any se centrarà en l’educació sexual.

Les activitats de convivència durant les vacances ens ofereixen un espai per relacionar-nos en un ambient diferent, en contacte amb la natura, i poder gaudir l’esplai amb molta més intensitat. 

Els últims anys, les activitats d’aquest tipus han estat molt condicionades per la pandèmia i els esplais han hagut d’adaptar-se per a poder continuar amb la seva tasca educativa. Aquest any, ja sense restriccions, la primavera dels esplais torna a bullir d’activitats, amb una cinquantena de colònies, més d’una vintena de campaments i al voltant de 30 rutes, organitzades per més de 50 esplais diferents.

Esperem que totes les activitats surtin d’allò millor; perquè marxem de vacances, però la força dels esplais no s’atura!