El 15 de maig tornen les Jornades d’Interculturalitat organitzades per Esplais Catalans, Casals de Joves, Fundació Ferrer i Guàrdia i l’Escola Lliure El Sol. En aquesta segona edició reflexionarem sobre discursos discriminatoris i com aturar-los.

Què és una narrativa? Què són i com funcionen els marcs mentals? Com opera una narrativa discriminatòria? Com influeix l’imaginari social o els referents culturals en el nostre diàleg? Aprendre a detectar narratives discriminatòries basades en imaginaris racistes sobre la diversitat cultural és essencial per aportar estratègies per l’elaboració de narratives transformadores. El proper dissabte 15 de maig del 2021, a la Casa Groga (Barcelona), tindrà lloc la segona edició de les Jornades d’Interculturalitat, organitzades conjuntament per Esplais Catalans, Casals de Joves, Fundació Ferrer i Guàrdia i l’Escola Lliure El Sol.

En l’edició anterior, vam comptar amb la ponència inicial de la Basha Changuerra i experiències d’entitats com CEAi, Bayt al Thaqafa, Catàrsia i Espai La Tregua, per tal de treballar com esdevenir entitats més diverses i promocionar la interculturalitat en les nostres associacions. A causa de la COVID-19 va haver de ser telemàtica, però això no va evitar poder connectar diferents visions d’aquest entorn i tenir unes jornades plenes de reflexió i debat.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions s’obriran el proper dilluns 19 d’abril a les 10 h a través de la pàgina web de l’Escola Lliure El Sol. Les places són limitades!
Si voleu més informació, estigueu pendents de la nova pàgina de les Jornades d’Interculturalitat. Allà hi trobareu el programa i més informació pràctica que s’anirà actualitzant.

II Jornades Interculturalitat