Des d’avui fins el 14 de febrer ja us podeu inscriure a la quarta edició de l’escola de formació d’Esplais Catalans, que enguany tindrà lloc el 20 i 21 de febrer a Sant Salvador de Guardiola.

Voleu compartir experiències sobre participació i debatre sobre les pràctiques participatives de l’esplai? Us interessaria descobrir noves eines i recursos per millorar els processos de participació? Si la resposta és “sí”, apunteu-vos a l’Escola d’Esplac 2016, que porta per lema “Aprenem participant”!

Aquesta edició, el tema escollit per a l’escola de formació és la participació, entesa en el sentit més ampli de la paraula: parlem de la participació de totes les persones que formen l’esplai, incloses les famílies, i també més enllà de l’esplai. I debatrem sobre els processos participatius que afecten la persona a través de la seva vinculació a l’associació.

Com a novetat aquest any, comptarem amb dues ponències, una d’obertura i una altra de tancament. La ponència d’obertura es titula L’educació de les competències per a participar, a càrrec de Fermin Rodriguez, doctor en Educació i Societat per la UB, psicopedagog i formador a l’Escola Lliure El Sol. La ponència de tancament la impartirà Gino Ferri, llicenciat en Ciències de l’Educació a la Universitat de Modena e Reggio (Itàlia) i formador i assessor educatiu a Catalunya. La temàtica serà L’infant, protagonista dels seus processos d’aprenentatge.

Podeu consultar tota la informació del programa a la landing page de l’Escola d’Esplac al web, que anirem actualitzant conforme tinguem més novetats i s’apropi la data de la formació. També trobareu les dades més rellevants de l’edició anterior 2015 sobre educació emocional.

Dues modalitats d’inscripció

Les inscripcions per a l’Escola d’Esplac 2016 romandran obertes del 25 de gener fins el 14 de febrer. Hi ha dues modalitats:

  1. Si ets monitora o monitor d’un esplai d’Esplac, podràs incriure’t entrant a l’EsplacNet amb el teu nom d’usuari i contrasenya. Un cop a dins, trobaràs el formulari d’inscripció a la secció “Trobades”.
  2. Si ets dirigent, soci/a o una persona externa a l’entitat, fes clic aquí per accedir al formulari d’inscripció i segueix els passos que t’indiquem per formalitzar la inscripció.

Recordeu que les places són limitades!

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, ens podeu escriure a projectes@esplac.cat.