Revista
Som esplai

A l’esplai eduquem, juguem, ens organitzem, riem, transformem, creixem i una llarga llista d’aprenentatges i vivències que ens marquen al llarg de la vida. A Som Esplai volem captar un trosset de totes aquestes experiències, reflexions i energia de les coses que passen a l’esplai. I no només això, també volem mirar cap enfora, convidar a persones que volem conèixer, aprendre’n, intercanviar idees i que ens ajudin a connectar l’esplai amb l’actualitat.

Volem fer una revista pels qui som d’esplai i per als qui, encara que no ho siguin, els interessin temes tant universals (i tant nostres) com ho són l’educació, l’internacionalisme, l’associació, el voluntariat, la laïcitat, la transformació social, els drets humans o l’amistat.

Perquè creiem fermament que val la pena que es conegui la tasca dels esplais, que cal escriure’n, llegir-ne i treballar per millorar-la. Perquè volem que l’energia de l’esplai estigui present a internet i, cada cop més, a les vides de totes i tots.

Escampa l’energia de l’esplai, comparteix somesplai.cat!

Objectius
  • Transmetre i explicar les coses que passen a l’esplai i connectar-les amb l’actualitat
  • Fer xarxa amb altres persones i entitats, perquè ens expliquin els seus punts de vista, i d’aquesta manera aprendre i intercanviar idees
  • Ser la veu dels esplais, des dels esplais
Vols participar-hi?

Contacta amb nosaltres:

comunicacio@esplac.cat

Notícies relacionades