Ja ho teniu tot a punt per començar un nou curs d’esplai? Des d’Esplac us ho posem fàcil amb alguns recursos que us poden ser molt útils!

Arriba el mes de setembre i arrenca un nou curs d’esplai. Aquest és un moment de gran il·lusió, però també de molta feina. No patiu! Al Banc de Recursos trobareu un seguit d’eines que us seran de gran ajuda per preparar el curs 2023-24. El primer i més destacat és el Pack Setembre. El podeu descarregar aquí!

En aquest document hi trobareu tot el que necessiteu saber per començar bé el curs!

Documentació que tot esplai ha de tenir tant a nivell d’entitat (Projecte de Curs, Educatiu, …), de participants (Fitxa dalut, autoritzacions,…) i de l’equip de monis (certificats, fitza de dades,…). A més, també hi trobareu tota la documentació extra que heu de tenir durant les sortides i excursions.

Calendari amable amb totes les dates i terminis per fer el tancament del curs 2022 – 2023; l’inici del curs 2023 – 2024; beques i activitats d’hivern, estiu i primavera!

Finalment, també hi ha tota la informació que necessiteu per demanar una càpsula formativa o un acompanyament.

Altres recursos interessants

L’ABC de l’esplai. Starter Pack. Una guia infogràfica amb els principals càrrecs i funcions que un esplai ha de tenir!

El pressupost i el seguiment econòmic. Si teniu dubtes sobre com fer un pressupost i un seguiment econòmic d’una activitat, d’un trimestre o del curs, aquest és el vostre recurs! Aprendreu què és un pressupost i com elaborar-ne un, com fer-ne el seguiment, i finalment el tancament econòmic.