Arriba el nou Recull de rutes creat pel grup d’Esplac del projecte “Amplify Youth Voices” i l’ajuda de diferents esplais. Propostes per preparar rutes baixes en emissions, econòmiques i gaudir de l’entorn d’una manera responsable!

El projecte internacional “Amplify Youth Voices” acaba després de dos anys de feina, el primer projecte de llarga durada en el qual Esplac hi participava. Un grup de 9 persones d’Esplac (entre monitores i dirigents) han estat treballant a nivell local i també internacional (en una trobada al Canadà) per a implementar projectes amb incidència en l’entorn. En concret, el grup d’Esplac van apostar pel canvi climàtic.

Un dels objectius finals del projecte era dur a terme accions concretes per lluitar contra aquest canvi climàtic, tenint en compte el nostre entorn: com funcionem, els esplais i el context, monitores, infants… És per això que van decidir crear un recull de rutes amb l’ajuda d’alguns esplais d’Esplac que van voler col·laborar: l’esplai el Creixent, l’esplai Pa amb tomàquet, l’esplai Peti ki peti, l’esplai Santaka i l’esplai Xirusplai. L’objectiu principal era promoure l’entorn que ens envolta, reduir emissions alhora de fer servir transports molt contaminants i, al mateix temps, que siguin rutes econòmiques.

A continuació, doncs, trobareu un seguit de propostes de ruta que podeu fer servir per preparar rutes de primavera,  estiu o d’altres. Esperem que aquest recull us sigui útil i us faci viure una aventura inoblidable amb les vostres infants i joves!

Podeu trobar el recull aquí: