El proper diumenge, 29 de novembre, el Sector Baix Llobregat celebra telemàticament la Trobada de Monitores i Monitors formativa.

Com que actualment no es poden fer activitats a l’esplai i les monitores i monitors del Sector Baix Llobregat troben a faltar als infants i joves, han pensat que poden aprofitar el temps formant-se amb l’Escola lliure El Sol.

Tenen ganes d’adquirir coneixements i compartir recursos per tal de poder abordar situacions amb més coneixements. Les càpsules que han demanat responen a les seves necessitats ja que:

  • Volen saber com abordar moments de violències i agressions, així com crear els seus propis protocols d’abordatge.
  • Els hi motiva seguir millorant dia a dia i aprendre a com millorar les dinàmiques dels equips de treball.
  • Malgrat que aquest any no es pot celebrar la Diada Universal dels Drets dels Infants de forma presencial, continuen vetllant pels seus drets.

Així, aquesta formació ajuda a complir els objectius que s’han marcat des del Sector Baix Llobregat, com compartir recursos entre esplais i trobar una base pedagògica compartida. A més, no volen perdre la cohesió entre les monitores dels esplais del sector, de manera que es trobaran a través de Zoom per tal de trobar solucions a la situació d’excepcionalitat derivada de la Covid-19, que impedeix trobar-se de forma presencial. “Esperem que ben aviat puguem tornar a fer activitat a l’esplai i gaudir plegades”, diuen.