Els sectors Camp de Tarragona i Penedès Garraf i Anoia recuperen, després de 4 cursos, la Trobada de Grans i Joves Intersectorial (TGJI) renovant-ne el format.

El cap de setmana del 2 i 3 de març, una seixantena de grans i joves dels esplais dels sectors Camp de Tarragona i Penedès, Garraf i Anoia es van aplegar al municipi d’Olèrdola per celebrar la Trobada Intersectorial. En aquesta trobada hi van participar 4 esplais: el Globus Roig, el MIV, La Grapadora i L’Esclop.

La TGJI antigament era una trobada anual, però no se celebrava des de l’any 2019, quan es va deixar d’organitzar arran de la pandèmia. Enguany els sectors CdT i PGA han recuperat la trobada amb un nou format, ja que per primer cop s’ha fet a un terreny d’acampada, a la Muntanyeta de Moja, Olèrdola.

Els esplais s’han reunit a Vilafranca dissabte al matí. Després de fer uns quants jocs de coneixença per trencar el gel, han enfilat el camí cap a Olèrdola per instal·lar-se al terreny d’acampada i fer un dinar de carmanyola.

A la tarda, les joves s’han format en 4 tallers dinamitzats per monis i ex-monis dels esplais dels sectors. Els temes tractats van ser Drogues, Antifeixisme, Premonitoratge i Assemblearisme.

Després de passar una nit ben freda i plujosa dins les tendes, el diumenge grans i joves s’han  despertat a punt per fer el tancament de la trobada i tornar caminant cap a Vilafranca, on joves i grans es van acomiadar, posant fi a un cap de setmana de coneixença i cohesió.