Aquest curs, la Trobada de Monitores i Monitors del Sector Barcelona ha canviat de format, però s’ha pogut celebrar presencialment!

La Trobada de Monitores i Monitors del Sector Barcelona és una de les activitats amb més pes del Sector. Enguany, però, s’ha hagut d’adaptar al context de pandèmia i, per tant, no s’ha celebrat com de costum en una casa de colònies a prop de la ciutat.

Així doncs, la Trobada de Monitores i Monitors d’aquest curs s’ha transformat en unes jornades formatives que s’han celebrat el cap de setmana del 14 i 15 de novembre a l’Escola Lliure el Sol, desenvolupant 10 formacions en total, repartides entre el dissabte i el diumenge al matí. La Trobada ha comptat amb un total de 150 persones i, cada una, ha participat a una de les formacions organitzades.

A més, per poder adaptar el famós concurs d’obres de teatre de les Trobades de Monitores i Monitors, aquest any s’ha celebrat el primer concurs de “memes”, en el qual els esplais podien crear-ne i enviar-los a l’Instagram del Sector Barcelona. Des d’allà, s’han anat publicant els “memes” per tal que tothom els pogués votar. En breus sabrem el “meme” i, per tant, l’esplai guanyador!

En definitiva, ha estat una Trobada de Monis adaptada a la situació i diferent a la resta d’anys (com per exemple, la trobada de l’any passat celebrada a Banyoles), però us assegurem que plena d’aprenentatge!