Les monitores i monitors del Sector Camp de Tarragona i del Sector Penedès Garraf i Anoia segueixen formant-se i ho fan de manera presencial aquest proper cap de setmana.

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de març, els Sector Camp de Tarragona ha organitzat una jornada formativa i el Sector Penedès, Garraf i Anoia celebra la Trobada Pedagògica del sector.

El Sector Camp de Tarragona farà una trobada per seguir-se formant conjuntament

Dissabte 20 de març, el Sector Camp de Tarragona organitza una jornada formativa per a les monitores i monitors de l’esplai l’Esclop de Vila-seca, l’esplai la Grapadora de Tarragona i l’esplai els Brivalls de Mont-Roig del Camp.

Aquesta trobada es realitzarà a Vila-seca, al local de l’esplai l’Esclop. Per suposat, es prendran totes les mesures sanitàries adequades per poder assegurar que sigui una trobada amb el mínim risc possible.

Aproximadament una vintenta de monitores es reuniran per rebre una formació sobre eines i tècniques didàctiques: jocs, contes, teatre i música impartida per l’Escola lliure el Sol. La formació serà durant tot el matí i s’hi quedaran a dinar mantenint les distàncies i portant-se cadascú el seu menjar de casa.

 El Sector Penedès, Garraf i Anoia es prepara per una jornada formativa

Diumenge 21 de març les i els monis del Sector PGA es reuniran a la casa de colònies Can Foix de Cubelles per realitzar una Trobada Pedagògica del sector. S’espera que unes quaranta monitores i monitors dels esplais Globus Roig, GEM, Grup d’Esplai Montbui, Zig-zag, Drac Màgic i Moviment Infantil de Vilafranca s’hi reuneixin complint totes les mesures sanitàries necessàries.

En aquesta trobada tan esperada es realitzaran formacions sobre educació emocional amb infants i joves i educar la sexualitat. Les formacions s’impartiràn també per part de l’Escola Lliure El Sol.