El cap de setmana passat va tenir lloc a Molins de Rei la Trobada Anual de Monitors i Monitores del Baix Llobregat. Va tractar-se d’una jornada lúdico-festiva que va reunir 55 monitors i monitores del sector.

En ella, es van poder assolir els dos objectius principals de la trobada. En primer lloc, fer caliu com a sector amb el retrobament entre les persones dels diferents esplais, tot coneixent aquelles que han començat a fer camí amb els diferents projectes on participen, així com antics infants que ara mateix participen en el relleu del seu esplai.

Es va crear un centre d’interès de la trobada, que consistia en la creació del virus del Baix Llobregat (V-BLP8916).  Això va permetre crear espais de cohesió dinàmics i distesos, així com moments de reflexió informal on es va poder aprofitar per treballar el Pla de Treball del sector, fer propostes pel curs entrant, i conèixer una mica més el punt de vista de tots els membres del sector.

Per acabar la jornada,  alguns monitors i monitores del sector van preparar una sessió de DJs que va fer a tothom gaudir de la nit mentre la resta de monis i mones intentaven aconseguir unes missions que prometien un súper Kit de supervivència per aquelles persones que les poguessin superar.

L’ajuda d’un centre d’interès on el joc i la cooperació eren els pilars principals, va ser clau per a gaudir d’una estona divertida, distesa i familiar que va fer enfortir el sector.

En definitiva: un cap de setmana únic on l’essència del Baix Llobregat cada cop és més forta i mostra més ganes de participar i aportar tot lo possible per a créixer, millorar i seguir treballant en el canvi.