Dijous 20 d’octubre, 18 monis de 6 dels esplais del Baix Llobregat es van reunir al local de l’esplai Vol i Vol (Cornellà) per celebrar l’AGO del Sector.

El Sector Baix Llobregat es va reunir a Cornellà, el passat 20 d’octubre, per fer l’Assemblea General Ordinària del Sector. Així doncs, han pogut revisar i aprovar la Memòria del curs passat 2021-22 i el Pla de Treball per aquest nou curs 2022-23. Aquest nou Pla continua amb els objectius de seguir treballant per la cohesió dels esplais del sector i seguir fent xarxa. A més, s’incorporen nous objectius com vetllar per la qualitat pedagògica del sector.

Seguidament, després de l’AGO, es va seguir fent la Reunió de Sector d’octubre, en la qual es va parlar de la primera activitat conjunta del curs: la Diada Universal dels Drets dels Infants, que tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de novembre de 2022.

En aquesta reunió ha dit adéu tot l’EGS, però esperem que aviat n’hi hagi un de nou! La reunió ha sigut emotiva i motivadora, ja que reprendre la DUDI és una senyal que el sector està amb moltes energies i que els hi espera un curs ple d’activitats al Baix Llobregat.