Podeu veure la guia actualitzada el 2014 a la secció de Publicacions

Ja esteu organitzant les colònies, rutes i campaments d’estiu?

Aprofitant que ja estem en plena preparació de les activitats de vacances us volem presentar un recurs més que us pot ser de molta utilitat: la Guia per a la preparació d’activitats d’estiu!

En aquest document us presentem els aspectes que cal que tingueu en compte a l’hora d’organitzar les vostres activitats d’estiu: consisteix en un quadre que va explicant tots els passos a seguir abans, durant i després de l’activitat. També inclou una llista resum de les tasques perquè pugueu anotar els passos que ja heu anat fent al llarg del procés.

La guia està dividida en tres columnes, una primera que us explica i ordena la temporalització, la segona columna explica i concreta les accions i decisions que cal que prengueu en aquell moment, i una tercera columna en la qual trobareu recomanacions concretes que us poden ajudar i donar moltes idees.

A més a més aquest recurs no només està enfocat per l’hora d’organitzar-vos, sinó que a més a més també està molt enfocat a donar idees i explicacions per ajudar-vos amb les infraestructures si aneu d’acampada i a poder fer aquestes activitats més sostenibles.

Podeu descarregar la Guia per a la preparació d’activitats d’estiu a la Biblioteca Virtual del Banc de Recursos. Recordeu també que allà hi trobareu materials en préstec i fitxes d’activitats pedagògiques que també us poden fer servei! Com sempre, no oblideu de seguir explicant-nos què us semblen i de penjar-hi també els vostres propis recursos i fitxes d’activitats!