“Com participem conjuntament amb entitats diverses?” Aquest és el títol d’enguany de les Jornades d’Interculturalitat, que tindràn lloc el dia 7 de novembre a l’espai juvenil La Casa Groga (Fort Pienc). Les jornades les organitzem conjuntament Casals de Joves, l’Escola lliure el Sol, Fundació Ferrer i Guàrdia i Esplais Catalans.

Degut a la situació actual per la crisi de la COVID-19, les Jornades han agut d’ajornar-se a una nova data: el 7 de novembre de 2020. Durant els pròxims mesos us anirem donant més informació.

Aquesta trobada formativa tindrà un format de matí, amb una ponència inicial sobre participació i interculturalitat a càrrec de Basha Changuerra, impulsora de la cooperativa Afrofem Koop i exdirectora del col·lectiu Afrofèmines.

Tot seguit, les participants podran escollir una de les quatre experiències de participació amb joves:

  • La Tregua (associació de l’Economia Social i Solidària per la formació i socialització intercultural crítica, feminista i antiracista).
  • Joves Referents (JOVES REFERENTS per la diversitat, la interculturalitat i la prevenció de violències és un programa del Centre d’Estudis Africans, que té com a objectiu fomentar la participació activa de persones joves afectades pel racisme o l’estigma d’origen en els àmbits de l’educació i la intervenció social)
  • Catàrsia (associació de joves asiàticdescendents de Catalunya)
  • Fundació Bayt Al Thaqafa (fundació sense ànim de lucre per facilitar la integració social, cultural, cívica i política dels i les inmigrants arabomusulmanes)

A l’acabar les jornades es presentarà el Mapa d’Entitats realitzat conjuntament per les quatre associacions organitzadores, que inclourà una Guia de Treball en Xarxa i un mapa en línia on hi constaran totes les entitats que treballen en inclusió i diversitat.

Per acabar, acomiadarem el matí amb un bon vermut popular!

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions s’obriran al setembre.

 

I, per últim, us presentem el cartell: