“Com participem conjuntament amb entitats diverses?” Aquest és el títol d’enguany de les Jornades d’Interculturalitat, que tindràn lloc el dia 7 de novembre a l’espai juvenil La Casa Groga (Fort Pienc), organitzada conjuntament per Casals de Joves, l’Escola lliure el Sol, Fundació Ferrer i Guàrdia i Esplais Catalans.

Arriben la primera edició de les Jornades d’Interculturalitat! Aquesta trobada formativa tindrà un format de matí, amb una ponència inicial sobre participació i interculturalitat a càrrec de Basha Changuerra, impulsora de la cooperativa Afrofem Koop. Aquesta ponencia serà retransmesa, també, per “streaming” perquè tothom pugui escoltar-la des de casa.

Tot seguit, les participants podran escollir una de les quatre experiències de participació amb joves:

  • La Tregua: associació de l’Economia Social i Solidària per la formació i socialització intercultural crítica, feminista i antiracista.
  • Joves Referents :“Joves Referents per la diversitat, la interculturalitat i la prevenció de violències” és un programa del Centre d’Estudis Africans que té com a objectiu fomentar la participació activa de persones joves afectades pel racisme o l’estigma d’origen en els àmbits de l’educació i la intervenció social
  • Catàrsia: associació de joves asiàticdescendents de Catalunya
  • Fundació Bayt Al Thaqafa: fundació sense ànim de lucre per facilitar la integració social, cultural, cívica i política dels i les inmigrants arabomusulmanes

Per últim, a l’acabar les jornades es presentarà el Mapa d’Entitats realitzat conjuntament per les quatre associacions organitzadores, que inclourà una Guia de Treball en Xarxa i un mapa en línia on hi constaran totes les entitats que treballen en inclusió i diversitat.

INSCRIPCIONS

Inscripcions esgotades! Estigueu atentes i atents a les nostres xarxes socials perquè si tornen a quedar places lliures, s’obriran de nou les inscripcions.

També, recordeu que la ponència inicial es podrà veure per streaming i no cal inscripció! (en aquest cas, no compta com a hores associatives)

I, per últim, us presentem el cartell: