Comencem el curs amb dues jornades formatives: Les Jornades Ambientals (3 d’octubre) i les Jornades de Lleure i Feminsimes (23 i 25 d’octubre).

S’acaba l’estiu i encetem un inici de curs ple de debat i formació. El proper mes d’octubre tindran lloc les noves edicions de les Jornades Ambientals i les Jornades de Lleure i Feminismes. Les inscripcions per ambdues formacions s’obriran el pròxim dilluns 20 de setembre.

VIII Jornades Ambientals: Emergència climàtica, la realitat que no volem veure. 

Com afrontem la crisi climàtica des dels esplais? Diumenge 3 d’octubre debatrem sobre aquesta qüestió a la vuitena edició de les Jornades Ambientals. Organitzades per Esplac, tindran lloc a Torre Jussana (La Clota, Barcelona). Les inscripcions s’obren dilluns 20 de setembre a través de l’Era per a monitores i monitors, i en aquest enllaç per a sòcies.. Estigueu ben atentes i atents a la pàgina de les Jornades Ambientals i les nostres xarxes perquè anirem informant més detalladament.

 

XI Jornades de Lleure i Feminismes: El feminisme en defensa de la vida.

Arriben altra vegada les Jornades de Lleure i Feminismes, coorganitzades per Casals de Joves de Catalunya, Escola Lliure El Sol, Escoltes Catalans, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (Demarcació Barcelona) i Esplais Catalans. El proper 23 i 24 d’octubre es celebrarà l’onzena edició de les Jornades de Lleure i Feminismes a la Lleialtat Santsenca (Sants, Barcelona).

Les inscripcions obren el dia 20 de setembre, a partir de les 10 h, a través d’aquest enllaç (si ets d’Esplac). Aquestes tindran tres etapes:

  1. Del 20 de setembre al 4 d’octubre: S’obriran només 25 places per a cada federació/associació coorganitzadora
  2. Del 4 d’octubre al 8 d’octubre: Si les places no s’omplen, s’obriran per a totes les federacions/associacions coorganitzadores, sense tenir en compte de quina entitat ve cadascú.
  3. Del 8 d’octubre al 15 d’octubre: Si sobren places, s’obriran les inscripcions a persones que no formin part de cap de les entitats.

A les Jornades s’hi englobaran els següents eixos: salut, defensa del territori, justícia global i decolonialitat, garantia de drets fonamentals cures, xarxes de suport mutu i economia feminista. A part, durant la setmana prèvia a la realització de les Jornades hi haurà dues xerrades en línia (obertes). Pots veure tots els tallers i taules rodones a la pàgina de les Jornades de Lleure i Feminismes.

 

*aquestes activitats estan en el marc del 4oè aniversari d’Esplais Catalans #Esplac40anys.