Un recurs més que teniu els esplais al vostre abast i que edita la Direcció General de Joventut és l’Anem preparats. Aquest llibret no es deixa res!

Així doncs, trobareu tot el que cal saber i tenir en compte sobre normatives, prevenció, salut i seguretat, protecció del medi ambient i també telèfons i adreces d’interès, per tal que la vostra activitat vagi sobre rodes! A més, tracta temes d’interès com la manipulació d’aliments, drets d’imatge, ubicació de l’acampada, piscines, què fer en cas d’incendi… Feu-hi un cop d’ull!

Aquest estiu el podreu consultar únicament en línia. Amb versió descarregable per imprimir i tenir-lo ben a mà, tan prop com podria ser a la carpeta on guardeu la documentació de l’activitat d’estiu!

Recordeu que compteu amb nosaltres per ajudar-vos a resoldre qualsevol dubte i per tal que les vostres activitat d’estiu siguin unes “super activitats”!

*Sobretot, però, tingueu en compte que “el seu contingut no pot substituir, en cap moment, les orientacions en qüestions de salut i de seguretat que facin directament les persones degudament acreditades ni es pot considerar, en cap cas, un text normatiu. En els casos d’emergència, cal fer cas de les indicacions dels agents rurals, dels mossos d’esquadra, dels agents de protecció civil, del personal sanitari, dels bombers o d’altres agents de l’autoritat.”