Sou molts els esplais que esteu començant a preparar els campaments, les colònies i les rutes que fareu aquest estiu i des d’Esplac estem preparades per ajudar-vos!

Us presentem de nou la Guia per a preparar campaments, colònies i rutes, actualitzada i més completa.

Descarrega la Guia

Trobareu el procés de preparació descrit de manera cronològica, podreu consultar enllaços, vídeos i veure imatges. Per a que no se us escapi cap detall! Ah i un checklist de totes les tasques per repassar-lo abans de marxar.

Aquesta guia està formada, en gran part, a partir de les vostres bones pràctiques. No us la perdeu, feu-li un cop d’ull!

I us fem alguns recordatoris (que sempre va bé):

  • Difusió. Ja tenim el nou cartell per fer difusió de les activitats d’aquest estiu. Només cal que entreu a l’Assac, actualitzau les dades del vostre campament, colònies o ruta i feu la demanda a “Demanda de difusió”. Us recordem que podem demanar fins a 50 cartells i 125 octavetes.

  • Cercador d’activitats d’estiu al nostre web. L’obrim un estiu més per donar-vos un altre cop de mà en la difusió de les vostres activitats. Comproveu que les dades són correctes, si trobeu cap error, podeu arreglar-lofent els canvis corresponents a l’Assac i la informació s’actualitzarà automàticament al cercador. Recordeu que també hem introduït les vostres activitats a la pàgina web de la Direcció General de Joventut.

  • Banc de recursos. Hi trobem fitxes pedagògiques amb idees per a les activitats i eines que us ajudaran a la planificació. També trobareu sota la categoria d’educació ambiental, diferents recursos per fer la vostra activitat encara més sostenible! I al Banc de recursos de l’Assac hi trobareu elsforns solars i els carregadors de mòbils solars. Recordeu que vosaltres també podeu fer créixer el Banc de recursos amb les vostres activitats preferides!

  • Distribució d’estiu. Aviat us farem arribar la part corresponent a les activitats d’estiu que esteu preparant. Recordeu que us serveix per subvencionar els vostres terrenys, cases de colònies i autocars.

    Per a què no us oblideu res de res, aquí us deixem el calendari d’estiu per a la recepció i justificació de la distribució. Imprimiu-lo i pengeu-lo allà on us vagi millor!

  • Serveis d’Encís. Podeu fer la contractació d’aquests i altres serveis, feu les vostres demandes, teniu ofertes i descomptes!

Som ben prop vostre per qualsevol dubte. Contacteu amb el o la coordinadora de sector si necessiteu que us fem una visita. Bona preparació de l’estiu!

I recordeu: els #esplaisfemlestiu!