Participa a la II edició del concurs de Sant Jordi del Som Esplai i guanya un val regal de 50€ per l’Abacus!

Obrim el període de presentació de relats per la nova edició del concurs de Sant Jordi de la revista Som Esplai! Fins el 20 d’abril podeu enviar els vostres relats totes aquelles persones que formeu part del món de l’esplai: infants, joves, monis, famílies… de manera individual o col·lectiva! Us animem molt a participar en grup, es valorarà positivament!

Quin format ha de tenir?
Tan el format com l’extensió són totalment lliures! Pots fer prosa, poesia, cal·ligrama o fins i tot una imatge que parli per si sola.

Hi ha temàtica?
La temàtica també és totalment lliure! No tens cap excusa per no participar-hi!

I els premis?
Els premis es divideixen en tres categories:

  • Esplais: El primer premi és un val de 40€ per l’Abacus! Qui quedi en segona posició se n’endurà un de 20€, i tercera posició s’emportarà el dipoloma del Som Esplai!
  • Famílies: El primer premi consisteix en un val de 40€ (de l’Abacus) pel seu esplai, i el segon premi, en un val de 20€. El tercer premi rebrà un diploma acreditatiu.

Propostes d’activitats per la creació de relats col·lectius a l’esplai!

Sabem que aquests dies de confinament calen idees d’activitats per fer amb els infants, i una manera divertida d’entretenir-se és seure tota la família a la taula i imaginar històries i relats utilitzant algunes de les dinàmiques que us proposem. Al següent enllaç podeu trobar tres propostes d’activitat per fer i que podeu adaptar perquè els infants i famílies puguin preparar de manera divertida, creativa i cooperativa les redaccions pel concurs. Recordeu que el més important no és guanyar, sinó aprendre a gaudir de l’escriptura. Són una bona manera de treballar la creativitat, la cooperació i les tradicions i festes del nostre país.

A més a més, també són una bona activitat per realitzar entre el grup de monis, per passar una bona estona i també per millorar la relació que teniu entre vosaltres!


Per participar només has d’enviar el teu material a comunicacio@esplac.cat indicant el pseudònim que vols utilitzar abans del 20 d’abril. També has d’indicar quin és o va ser el teu esplai.  El jurat, format pels membres de l’equip de redacció del Som Esplai, decidirà quines són les persones guanyadores i les finalistes! Els resultats es faran públics el 23 d’abril.