Arriben les XIII Jornades de Lleure i Feminismes amb la voluntat de passar a l’acció. Seguint el fil de l’edició anterior, volem anar més enllà de la teoria i dels discursos (que tenim tan ben apresos) per formar-nos i reflexionar sobre com portem a la pràctica el feminisme interseccional. 

Les Jornades tindran lloc a l’Ateneu la Bòbila diumenge 5 de novembre de 9 h a 19:30 h, i la inscripció té un cost de 8€ (amb dinar inclòs). 

Començaran a les 9:00 amb les inscripcions. A les 9:45 tindrà lloc la ponència d’obertura, seguit de l’inici dels tallers del matí 11:00 a 14:00. Dinarem conjuntament i de 15:00 a 16:00 tindrà lloc un petit espectacle que consistirà en un recital de poesia. Seguidament, de 16:00 a 19:00 es duran a terme els tallers de la tarda. 

Comptarem amb la participació de Cúrcuma, Florencia Brizuela, Psicoopera, Col·lectiu l’Argelaga, Zoe Garcia, Conciencia Feminista, Cinta Tort i SidaStudi.

Podeu consultar aquí el programa sencer, el contingut de cada taller, la informació de les entitats i persones talleristes.

Les inscripcions s’obriran dimecres 27 de setembre. Es faran a través de la pàgina web de l’Escola Lliure El Sol. Aquestes tindran dues etapes: 

  1. Del 27 de setembre al 18 d’octubre: Inscripcions per a membres de les entitats organitzadores (Esplac, Escoltes Catalans, Minyons Escoltes i Guies, Escola Lliure el Sol) 
  2. Del 18 d’octubre al 30 d’octubre: Inscripcions per persones externes a les entitats organitzadores, és a dir, persones que no formen part de cap de les tres entitats organitzadores.

Un cop completada la inscripció, rebreu un correu electrònic que us indicarà el següent pas a seguir per tal de poder prioritzar els tallers on voleu participar. Tot i que procurarem tenir en compte les prioritats de totes, l’organització vetllarà per l’equilibri en el nombre de participants dels tallers.

Podeu consultar tota la informació actualitzada a la web, Instagram i Twitter de les Jornades, i podeu veure les edicions anteriors a l’apartat del web d’Esplac sobre les Jornades de Lleure i Feminismes