Com cada any, engeguem el curs amb les Jornades de Lleure i Feminismes, coorganitzades per l’Escola Lliure El Sol, Escoltes Catalans i Esplais Catalans. Diumenge 23 d’octubre reflexionarem sobre la pregunta/afirmació: Som feministes (?). 

Sota el títol “Som feministes(?)”, enguany reflexionarem a les Jornades de Lleure i Feminismes sobre quines pràctiques hi ha darrere d’aquest posicionament i quin camí ens queda per recórrer. Les inscripcions s’obren el dilluns 26 de setembre. Es faran a través de la pàgina web de l’Escola Lliure El Sol. Aquestes tindran dues etapes: 

  1. Del 26 de setembre al 10 d’octubre estaran disponibles per a monitores/caps/formadores de l’Escola Lliure El Sol, Escoltes Catalans i Esplais Catalans.
  2. Del 10 d’octubre al 17 d’octubre s’obriran també per a persones externes, és a dir, persones que no formen part de cap de les tres entitats organitzadores. 

Un cop completada la inscripció, rebreu un correu electrònic que us indicarà el següent pas a seguir per tal de poder prioritzar els tallers on voleu participar. Tot i que procurarem tenir en compte les prioritats de totes, l’organització vetllarà per l’equilibri en el nombre de participants dels tallers.

L’horari de les Jornades és de 9 h a 19 h, i la inscripció té un cost de 8€ (amb dinar inclòs). Seguint en la línia dels darrers dos anys, la setmana anterior hi haurà una activitat virtual i oberta. Aquest any serà una taula rodona titulada “Com abordem les violències a les entitats?”. Serà el dijous 20 d’octubre a les 18:30 h i hi participaran membres de les tres entitats organitzadores. 

Pots consultar tota la informació actualitzada a la web, instagram i twitter de les Jornades, i pots veure les edicions anteriors a l’apartat del web d’Esplac sobre les Jornades de Lleure i Feminismes.

També, si com a esplai us voleu encarregar del dinar de diumenge com a campanya econòmica, poseu-vos en contacte amb generesisexualitats@esplac.cat per parlar de les condicions (abans del 29 de setembre)!