A partir de la “Guia per a la preparació d’activitats d’Estiu” us presentem un nou recurs interactiu on compartim moltes de les bones pràctiques que tenim els esplais a l’hora de fer aquestes activitats! Amb aquest recurs no només podrem anar visualitzant cronològicament els passos a seguir a l’hora de dissenyar la nostra activitat, sinó que també podrem consultar enllaços, vídeos i veure imatges que us podran donar moltes bones idees!

El recurs està dividit en dues parts: la primera exposa els passos i bones pràctiques que tenim al llarg del procés de preparació de l’activitat d’estiu i la segona part explica els passos i bones pràctiques del procés de realització i de després d’aquesta.

Estiu rere estiu demostrem que les nostres activitats tenen una qualitat pedagògica i infraestructural que tenim la voluntat d’anar millorant, i és per això que aquest recurs us pot ajudar molt. És més, això no queda aquí ja que no és un recurs tancat: amb les nostres noves idees i bones pràctiques el podem anar complementant! Així doncs, no us oblideu de compartir-les al banc de recursos!

I ara que arriba l’estiu tampoc s’atura l’#energiadelesplai! Cada any som més, millors i més convençuts!

Primera part

Segona part