Avui és 5 de juny, el Dia Mundial del Medi Ambient i a més a més, ja tenim les primeres activitats d’estiu a la cantonada! Què hi ha millor que l’estiu per treballar l’educació ambiental amb els infants de l’esplai? Aprofitar els recursos naturals per fer activitats ben xules i sostenibles està a l’abast de tot equip de monitors i monitores i, nosaltres, volem oferir-vos tots els recursos per fer-ho!

  • Tenim a la vostra disposició forns solars que podeu utilitzar per fer un taller de cuina. Al Banc de Recursos i a la xarxa hi ha un munt de receptes senzilles i molt bones que podeu fer amb els infants! Aquí us deixem la recepta d’un pastís de poma boníssim!

  • Sabeu què és un ClickCells? Doncs és un carregador de mòbils solar que és perfecte per anar de ruta o de campaments! Amb ell podem tenir el telèfon d’emergència de l’esplai a punt per quan sigui necessari.

  • A més a més, al Banc de Recursos hi ha un munt de tallers de reciclatge, activitats i jocs d’educació ambiental, com les Ecocartes,que us poden ajudar a completar la vostra programació dels campaments, les colònies i les rutes.

Us animem a que feu una volta pel Banc de Recursos i que, si no trobeu el que busqueu, ens ho feu saber i així, entre totes, anem fent-lo més gran i més útil!