El proper 4 d’octubre se celebraran les VII Jornades Ambientals a Barcelona. Som conscients de la petjada ecològica dels nostres viatges?

Si ets monitora o monitor d’Esplac ja pots reservar plaça per participar a la setena edició de les Jornades Ambientals que, com cada any, organitza la Comissió Reduint Petjada d’Esplac. Com a novetat d’enguany, les jornades estan organitzades conjuntament amb el grup d’Esplac del projecte internacional “Amplify Youth Voices“.

Enguany és el setè any que es desenvolupa aquesta activitat formativa de referència, vetllant per a crear un espai d’intercanvi, de treball en xarxa i de creació col·lectiva de discurs polític.

En aquesta ocasió, la nova edició tractarà de la percepció que tenim les persones joves sobre el nostre impacte ambiental al viatjar i realitzar activitats d’oci. Un tema que s’abordarà a través de diferents ponències i taules rodones.

Al matí, taula rodona amb:

A la tarda, les següents ponències (en grups reduïts, cal indicar la prioritat a les inscripcions):

Si voleu saber amb més detall el programa, visiteu aquí la pàgina de les Jornades Ambientals.

Les jornades seran presencials, respectant totes les mesures de seguretat sanitàries (cal portar mascareta i es mantindran en tot moment les distàncies de seguretat entre les persones participants), i tindràn lloc a l’edifici de Rosa Sensat de l’Av. de les Drassanes, 3, Barcelona. Arrencaran a les 10 del matí i finalitzaran a les 17 h, però a conseqüència de la situació de la COVID-19, els àpats no estaran inclosos aquest any, cadascú haurà de portar els seu propi dinar.

T’ho perdràs? Les inscripcions ja estan obertes!! El cost enguany és de 2 euros amb totes les activitats incloses. Entra a l’Era i inscriu-te confirmant assistència abans del 28 de setembre.