El Solstici Ambiental és l’alternativa a les Jornades Ambientals i se celebrarà la segona setmana de desembre a Barcelona.

“Educar en el catastrofisme. L’esplai com a llavor de transformació ecosocial” és fil conductor del Solstici Ambiental, adaptació de les Jornades Ambientals. La comissió hem apostat per descentralitzar els tallers i formacions, i ha quedat de la següent manera: 

  • Dimarts 13 de desembre: Activitat sobre reciclatge alimentari a càrrec de la Xarxa d’Aliments de Gràcia més participació posterior a la Xarxa (Al C/ Quevedo 13-15). De 18:30h a 20:30h
  • Dijous 15 de desembre: Taller sobre els efectes de l’emergència climàtica a càrrec de Mel Educació. (Lloc pendent a confirmar) De 19h a 21h. 
  • Diumenge 18 de desembre: Formació titulada “Fes anticapitalisme, passa’t a l’ESS” a càrrec de l’Escola Lliure El Sol (Lloc pendent a confirmar). De 10:30h a 13:30h.

Obriu agendes i reserveu-vos les dates! Us podeu a inscriure a una, dues o a les tres activitats. Us animem molt a participar-hi, de ben segur que seran espais molt profitosos per incorporar alternatives ecosocials a l’esplai.

Us podeu inscriure al Solstici Ambiental a través de l’Era des del 17 de novembre fins l’11 de desembre! I no dubteu a escriure a reduintpetjada@esplac.cat per a qualsevol dubte.