Ara que ja estem immersos en la preparació de les activitats d’estiu… és moment de proveir-nos de material, d’informació, d’idees i recursos que facin de les nostres activitats una experiència enriquidora i inoblidable! El Banc de Recursos us pot oferir tot això i molt més!

Feu una volta per l’ASSAC on-line i , a part de repassar el projecte i imprimir l’assegurança, aprofiteu per entrar a l’apartat de Materials i llibres en préstec del Banc de recursos, allà hi trobareu material d’acampada com forns i carregadors de mòbils solars (per smartphones i tot!), material per a la intendència, tendes, megàfons…

A l’apartat de Biblioteca virtual, hi podreu trobar un munt de llibres que podran ajudar a organitzar-vos millor, a innovar en les vostres activitats o a millorar les vostres infraestructures de campaments. És el cas de “Compartir amb la natura, com organitzar un campament ecològic” o “Fem Campaments! Activitats educatives en la natura.”, exemplars imprescindibles per a l’elaboració d’uns campaments segurs, sostenibles i ecològics.

I si necessiteu idees noves per als vostres centres d’interès, les activitats de nit o les estones lliures, si necessiteu renovar el repertori del vostre cançoner o crear tallers innovadors… no dubteu en xafardejar les Fitxes d’activitat pedagògiques. Gràcies a les aportacions que aneu fent els esplais, cada dia fa més goig i hi ha més coses per “remenar”!

Si coneixeu un llibre interessant, si a l’esplai teniu material per deixar o si heu fet una super activitat… no dubteu en entrar al Banc de Recursos per compartir-ho amb la resta de la comunitat esplaiera.

Entre totes fem cada dia més gran el Banc de Recursos!