Agafeu les agendes perquè ja tenim data i lloc per les X Jornades de Lleure i Feminismes! Del 19 al 23 d’octubre, xerrades en línia, i el 25 d’octubre, trobada presencial a Barcelona. 

Aquest curs estem de celebració, i és que les Jornades de Lleure i Feminismes arriben, ni més ni menys, que a la seva desena edició! És per això que en aquesta ocasió tenim l’objectiu de fer balanç dels aprenentatges i reptes de l’associacionisme educatiu en base a 5 eixos diferents:

  1. Interseccionalitat
  2. Acabem amb la violència masclista
  3. Com ens relacionem?
  4. Reapropiem-nos dels nostres cossos
  5. Autodefensa feminista.

Pinta bé, oi? Doncs quan t’expliquem el format encarà t’agradarà més. 

Quin format tindrà?

Com t’hem avançat a l’inici de la notícia, enguany combinarem el format presencial i en línia, amb la intenció que ningú es quedi sense poder participar per culpa de la distància o de la Covid-19!

Quines dates i on?

Entre el dilluns 19 i el divendres 23 d’octubre realitzarem xerrades en línia, i el diumenge 25 ens trobarem de 10 del matí a 7 de la tarda al Casal de Joves Girapells, al barri del Guinardó de Barcelona. 

I encara més novetats: sabeu qui ens acompanya en l’organització de les jornades aquest any? Casals de Joves, Escoltes Catalans, Minyons Escoltes i Guies i lEscola Lliure el Sol! Estem molt contentes de fer xarxa amb associacions amb qui compartim tants valors i objecitus. 

Qui seran les ponents? Quines activitats farem de forma presencial? Tot això i molt més, ho anireu descobrint al llarg d’aquests mesos. Estigueu alerta i mireu les últimes edicions al nostre web o a la pàgina de les seva pàgina oficial.