Ja fa temps que el joc de taula “Tirant pel Dret” es distribueix pels esplais a través de formacions i que es fa servir en activitats diverses dels sectors i dels esplais. De fet, només aquest estiu, després de les formacions de Viladrau i Saifores hi ha 25 nous esplais que compten amb el joc.

A Esplais Catalans creiem en la valoració com a eina que ens ajuda a millorar dia a dia; també ens ajuda a conèixer millor els nostres esplais. És per això que, passat el 20N, moment en què estem convençuts que molts de vosaltres haureu fet servir el joc, us agrairem que pugueu omplir un breu qüestionari de valoració del joc. Si heu fet servir el joc i voleu compartir amb nosaltres les fotos, no dubteu a fer-ho (suportprojectes@esplac.cat), però si a més, heu creat noves versions: COMPARTIU-HO AMB TOTHOM! Recordeu que podeu pujar les vostres fitxes d’activitats al Banc de Recursos!

No et sona de res aquest joc? Només un moni va anar a Saifores o Viladrau i la resta de monis no heu vist més que la capsa? Resulta que el joc està aparcat a un armari de l’esplai perquè quan l’antic equip de monis va marxar no us va fer relleu sobre aquest joc en concret? Tranqui! Us animem a fer una curta càpsula a mida per introduir-vos al joc i als conceptes bàsics de l’educació en drets humans. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb el vostre tècnic/a de sector!