En teniu ganes, oi? Doncs, vinga que us donem un cop de mà! Aquí us fem un “mapa” de com us donem aquest suport:

  • Cercador d’activitats: ara serà més fàcil donar a conèixer les vostres activitats a través d’aquest cercador. Us heu trobat ja? Comproveu que totes les dades de la vostra activitat siguin correctes! Si trobeu algún error, podeu arreglar-lo fent els canvis a l’Assac on-line i la informació s’actualtizarà automàticament en el cercador.
  • Difusió: recordeu que també podeu demanar, amb un parell de clicks a l’ASSAC on line, cartells i postals.
  • Packs de material: per donar una empenta aquest estiu podreu disposar de diferents tipus de packs de material per tenir ben preparada l’activitat d’estiu. Hi trobareu moltes coses, des de tendes, piquetes, fins a brúixoles i un llarg etcètera. Estigueu alerta que aviat rebreu un correu amb informació

  • Recursos en préstec: al banc de recursos, sota la categoria d’educació ambiental, trobareu diferents recursos per fer la vostra activitat encara més sostenible si pot ser! Un exemple són els forns solars i carregadors de mòbils solars. Ah! I busqueu bé que també hi ha receptes per cuinar amb el forn solar!

  • Guia d’estiu: que no se us passi, que hem preparat una super guia perquè no s’escapi res tant en la preparació, com durant i després de l’activitat d’estiu.

Recordeu que estem ben prop vostre per qualsevol dubte o qüestió! Bona preparació de l’estiu!