El dimecres 3 de febrer hem dut a terme la segona reunió de la Comissió Reduint Petjada, on hi hem participat 8 persones que estem molt motivades redefinint la comissió i establint un grup de treball per aquest curs. 

 

En aquesta reunió de la Comissió Reduint Petjada, hem estat definint què és per a nosaltres la sostenibilitat a través del Jamboard:

Reunió RP 3.2.21 Reunió RP 3.2.21

També hem estat revisant i comentant les respostes que els esplais heu deixat en el Kahoot que vam fer les reunions de sector de gener i marcant les preguntes que us farem a l’enquesta individual que us farem arribar la setmana vinent. 

Com vam explicar en la notícia anterior aquest curs 2020/21 estem duent a terme un procés de redefinició de la Comissió Reduint Petjada, amb la intenció que les monitores sigueu les protagonistes i decidiu quins temes voleu debatre i desenvolupar, i d’aquesta manera crear un grup de treball fort, compromès i consolidat.

A més, esteu totes convidades a participar a la propera reunió, que farem de forma telemàtica una tarda de la primera setmana de març. Afegiu les vostres disponibilitats al doodle i entre totes: reduim petjada!