Coneixes l’estèvia? I la mizuna, el shiso o l’agrella? Totes elles són plantes amb un munt de propietats medicinals i alimentàries, i que són fàcils de cultivar i de mesclar en les nostres amanides. El Rebost Vital és un hivernacle ubicat a un terrat de Barcelona que pretén ser un espai demostratiu per al cultiu d’aquestes plantes comestibles i saludables en espais urbans, emprant tècniques d’agricultura ecològica per obtenir un complement alimentari per a les amanides.

Al Rebost s’hi fan tallers gratuïts per aprendre a identificar, cultivar i reproduir aquestes varietats de plantes saludables d’una manera senzilla i ecològica, en terrats i balcons de la ciutat, fomentant una dieta més sana i un estil de vida més sostenible. Cultivar a casa o a l’esplai aquests varietats ens permet també consumir productes de proximitat i de temporada, reduint l’impacte ambiental de la nostra alimentació diària i fomentant la biodiversitat agroalimentària.

Aquesta instal·lació és un projecte de Fundació Terra i disposa d’un programa d’activitats pedagògiques gratuïtes per a escoles entre setmana, i de tallers oberts al públic general els dissabtes. Es poden fer reserves per a grups d’esplai dissabtes al matí escrivint a rebostvital@terra.org.

Trobareu més informació a l’article Tallers al Rebost Vital de la Fundació Terra.informació: