El proper 25 d’octubre tindrà lloc la desena edició de les Jornades de Lleure i Feminismes al Casal de Joves Girapells (Guinardó, Barcelona).

Un any més, arriben les Jornades de Lleure i Feminismes que coorganitzem Casals de Joves de Catalunya, Escola Lliure El Sol, Esplais Catalans, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (Demarcació Barcelona).

Les inscripcions ja estan obertes! Aquestes tindran dues etapes:

  1. S’obriran només 20 places per a cada federació/associació coorganitzadora
  2. Si no s’omplen, llavors s’obriran per a totes les federacions/associacions coorganitzadores

Inscripcions:

Ara mateix les places que hi havia per Esplac estan esgotades, però estigueu atentes i atents a les nostres xarxes socials perquè, si tornen a quedar places lliures, tornarem a obrir inscripcions!

Informacions importants:

  • Data: 25 octubre
  • Horari: 10-19h.
  • Lloc: Casal de Joves Girapells (Guinardó, BCN)
  • Inscripció: 3€

Les jornades d’enguany seran d’un sol dia per tal d’adaptar-nos a la situació sanitària actual. Les formacions i tallers volen recollir els diferents àmbits d’interès que s’han anat abordant a les jornades els darrers anys, volem que sigui un espai de reflexió i que serveixi d’impuls pels propers deu anys. Les jornades és readapten i per això complementem els tallers del diumenge amb una sèrie de xerrades en línia (obertes) durant la setmana anterior.

Un cop completada la inscripció rebràs un correu electrònic que t’indicarà el següent pas a seguir per tal de poder prioritzar els tallers on vols participar. Tot i que procurarem tenir en compte les prioritats de totes, l’organització vetllarà per l’equilibri en el nombre de participants dels tallers.

Pots consultar tota la informació actualitzada a la web de les jornades.

i pots veure les edicions anteriors a l’apartat del web d’esplac sobre les Jornades de Lleure i Feminismes.

cartell Jornades Lleure i Feminismes