Redacció: Comissió Localitza’t

El Projecte Localitza’t neix al si d’Esplais Catalans amb l’objectiu de donar suport als esplais que no tenen un local digne, entenent això com entitats sense local o obligades a pagar lloguers elevats. En un sentit més ampli, el projecte també té el propòsit de donar visibilitat a la tasca dels esplais i les entitats de lleure en general, aconseguint el reconeixement social que mereix l’educació no formal.

Què farem el Dia Localitza’t?

Des de la comissió Localitza’t us convidem a participar al “Dia Localitza’t”, que se celebrarà durant tot el dissabte 22 de març al centre de Barcelona. L’objectiu és fer ressò de les nostres demandes i visibilitzar la nostra activitat de forma lúdica, festiva i reivindicativa.

Al matí quedarem a les 11:30h per fer una explicació de les activitats que començaran a les 12h i acabaran a la 13h. Aquestes estan dividides per grups d’edat i es situaran en diferents espais del districte de Ciutat Vella de Barcelona.

A la 14:00h ens trobarem a plaça Catalunya per dinar. A les 16:00h començarà la manifestació, on les famílies també estan convidades a participar! El recorregut començarà a plaça Catalunya i finalitzarà a la plaça Sant Miquel, on llegirem el manifest i hi haurà animació infantil.

Aquells esplais que us vulgueu sumar a l’acte teniu més informació en aquest document  i a l’Assac on-line, on també demanem que us inscriviu!

De cara a la manifestació, demanem que els infants portin elements identificatius del seu esplai: samarretes, dessuadores, fulards… D’aquesta manera, crearem una marea de colors i serà més fàcil reconèixer-nos entre nosaltres. Durant la manifestació estarem acompanyades per grups de percussió i d’altres sorpreses que ja descobrireu. No us oblideu de portar pancartes, instruments per fer soroll i molta energia!

Perquè el Dia Localitza’t sigui un èxit us necessitem a tots i a totes. Gràcies per les vostres ganes i el vostre esforç! Ens veiem el 22 de març!