Autora: Tania Balmes i Sierra

El passat dimecres 27 de febrer es van trobar a una de les sales de reunions del carrer Avinyó 44, un grup de monitors i monitores amb inquietuds per fer de la perspectiva de gènere, un eix transversal a Esplac i als esplais. Es va fer una posada en comú de què i com es volia que funcionés aquest grup de treball i quins serien els objectius sobre els que es treballarien. Ara, amb una primera idea ja sobre la taula, comença la feina. És per això que volem animar a tothom qui l’interessi a unir-se a aquest grup i a venir a la pròxima reunió el dimecres 13 de març a la seu d’Esplac (Avinyó, 44) a les 19.45h.

Què es treballarà?
La nostra idea és seguir una sèrie de línies en les que es vol aconseguir sensibilitzar als monitors i monitores de la importància de tenir ben clar què vol dir treballar amb perspectiva de gènere. També es vol fer un estat de la qüestió sobre si es treballa o no, i com es treballa per la igualtat de gènere en els esplais. I no ens podem oblidar que un dels objectius dels grups de treball és fer una revisió del projecte educatiu d’Esplac, en aquest cas pel que fa al gènere.

Fins aquí teniu explicades una mica per sobre idees que van sorgir, però n’hi ha moltes més que podreu descobrir si us motiven aquests temes i voleu venir a compartir idees.

Així doncs, per totes aquelles persones que volem fer d’Esplac i dels esplais, un espai on es treballa per aconseguir la igualtat de gènere, ens trobem el 13 de març a Esplac. Si us interessa, però no us podeu afegir a les reunions, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres (genere@esplac.cat) i, si ho voleu, us podem afegir al grup de correu a través del qual ens comuniquem.