Comença el curs, i també el grup de gènere s’agafa amb energia aquest inici de carrera. Amb l’objectiu de fer que el gènere sigui un eix transversal dins del Projecte Educatiu. I amb motiu de la revisió del Projecte Educatiu, vista la manca d’una visió lila en aquest, el grup de gènere es posa les piles per començar a fer del gènere un eix transversal a Esplac i als esplais.

El grup de treball de gènere som un grup de monitores i monitors que ens uneix la nostra passió per l’educació en el lleure i la inquietud de que aquesta tingui una perspectiva de gènere. Per això, s’ha format un grup de treball amb uns objectius clars: incorporar la perspectiva de gènere com a eix transversal al Projecte Educatiu i a Esplac, portar els temes als esplais, per tal de remoure consciències i dotar d’eines i recursos per treballar-ho.

Sabent quin és l’objectiu del grup de treball de gènere, us convidem a totes i a tots a participar-hi, per fer d’aquest grup de treball, un grup més ampli, on hi tinguin cabuda totes les idees i pensaments envers el gènere. Així que us animem a participar en les properes reunions per començar a formar part del grup. Les properes reunions són:

  • el dimecres 9 d’octubre a la seu d’Esplac (c/Avinyó, 44) a les 20h
  •  el dimecres 30 d’octubre al mateix lloc i hora, i el 27 de novembre.