Fa prop de cinc anys, Esplais Catalans vam iniciar la tasca de recopilar i endreçar tots aquells recursos pedagògics que durant molt de temps havíem anat acumulant. La intenció no era una altra que donar-los a conèixer a través del nostre web i potenciar-ne l’ús entre els esplais.

Aquest petit projecte va anar creixent de la mateixa manera que creixia la necessitat dels esplais de compartir també el seus propis recursos. Tant és així que ràpidament es va explicitar la demanda de crear un espai per aquesta finalitat.

Amb aquesta idea va néixer el Banc de Recursos de l’ASSAC on-line, espai on tots els esplais podem explicar les nostres activitats, fer recomanacions bibliogràfiques i posar en préstec totes aquelles eines que creiem interessants per a la nostra tasca educativa.

Avui fem un pas més en aquest projecte, obrint el Banc de Recursos a la xarxa amb la voluntat de compartir-los amb la ciutadania i de millorar-ne l’accés a la informació que conté.

Els esplais us convidem a entrar-hi, a buscar i trobar activitats, documents, llibres o webs que us puguin ser d’utilitat i dir-hi la vostra a l’apartat de comentaris i valoració.

Visita el Banc de Recursos

Recordem a tots els monitors i monitores que podem seguir afegint-hi recursos i fent les demandes de materials i llibres a través de l’ASSAC on-line, ja que la part que avui obrim del Banc de Recursos només permet visualitzar els que ja estan introduïts. Seguim compartint, fem crèixer el Banc de Recursos!