Sant Joan de l’Avellanet acull la segona edició dels Campaments Pedagògics, una trobada formativa única!

Tens ganes de tornar a viure uns campaments com ho fèiem quan érem infants i  jove a l’esplai? Ja trobes a faltar les tendes, el menjar de campes i passar temps a la natura? Et motiva reflexionar sobre com i per què fem pedagogia a l’esplai amb monis d’arreu? Doncs vine als Campaments Pedagògics d’Esplac!

La Comissió Línies Pedagògiques d’Esplac organitza la segona edició d’aquesta trobada formativa, que tindrà lloc el cap de setmana de l’10, 11 i 12 de maig a Sant Joan de l’Avellanet, Bagà. Sota el tema Educar per transformar: definim les línies pedagògiques dels esplais, l’objectiu dels campaments és crear col·lectivament una base compartida des de la qual definir les línies pedagògiques dels esplais i d’Esplac, amb la intenció d’enfortir el discurs pedagògic i la pràctica educativa de l’entitat.

Per acotar un tema tan extens, els espais formatius dels campaments giraran al voltant de 4 eixos temàtics, que giraran al voltant de qüestions com la salut mental, l’autogestió, inclusió i diversitat i els límits. A l’hora d’inscriure’t podràs escollir quin eix et motiva més per treballar durant el cap de setmana!

Tota la informació sobre les inscripcions, al web d’Esplac!

Campaments Pedagògics