El passat diumenge 9 d’octubre, el sector Maresme va celebrar l’AGO de sector, en la que es va votar el nou Equip General de Sector.

L’EGS entrant està format per dos monitors repetidors: en Pau Sánchez (Esplai Garbí) i en Marc Pibernat (Esplai Bruixes i Bruixots), i per tres noves incorporacions: la Marian Rodés i la Cristina Trullols (de l’Esplai la Tribu) i la Zöe Ruiz (de l’Esplai Garbí).

Després de l’aprovació de la memòria del curs anterior, el sector va fer una revisió intensa del Pla de Treball d’aquest nou curs a través del treball en grups, en els quals s’hi van proposar les accions a dur a terme durant el curs i es va aprofitar per a fer un espai de treball per comissions en el que plantejar les línies principals per a l’organització de cada trobada.

En acabar, amb l’ajuda d’una dinàmica molt visual de distribució de l’aportació econòmica per a les activitats, es va dissenyar el pressupost del sector, el qual s’aprovarà a la propera AGE de sector, el 19 d’octubre.

Aquest curs, serà molt intens per al sector ja que celebraran la Trobada General dels esplais del sector: la “Tropicalitza’t!”, a més de moltes altres activitats!

Bon inici de curs i visca el Maresme Lliure i Tropical!