La beca, convocada per l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català, cerca reconèixer el millor projecte d’estudi sobre l’associacionisme cultural català, les seves pràctiques i els seus valors, “entès des d’una perspectiva àmplia i transversal, amb voluntat de divulgació i de contribuir al pensament associatiu”.

L’estudi, novedós i inèdit, podrà tenir un caràcter històric, sociològic, etnogràfic, antropològic, d’assaig, etc. Un jurat, format per persones vinculades a l’associacionisme cultural i al món universitari, valorarà les propostes i en determinarà la guanyadora.

La beca està dotada amb 6000€. S’hi poden presentar candidatures fins el proper 31 de maig. Consulteu les bases de la convocatòria.

Projecte de recerca sobre la història dels esplais

En el pla de treball d’aquest curs ens hem marcat un nou projecte: elaborar una recerca sobre la història dels esplais. Immersos en el procés de revisió del nostre projecte educatiu, volem saber més sobre l’origen del moviment dels esplais. Per saber on volem anar i aconseguir incorporar nous reptes al nostre projecte educatiu, necessitem conèixer a fons d’on venim i quins fets marquen la nostra història.

Des d’Esplais Catalans us animem a què us presentem a les beques, per desenvolupar aquest projecte!