La Fundació Lluís Carulla convoca la XI edició dels Premis d’Educació en el Lleure. S’atorgaran un total de sis premis que seran lliurats el mes de març de 2015.

  • 4 Premis de 4.000 euros cada un per a nous projectes i treballs que presentin el resultat d’una experiència ja realitzada.
  • 1 premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
  • 1 premi de 4.000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure.

Els guardons estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Es valoren sobretot els projectes que afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric i aquelles iniciatives que integrin el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

Des d’Esplais Catalans, us animem a presentar-hi un projecte del vostre esplai! Per fer-ho llegiu atentament les bases al web de la Fundació Lluís Carulla.

Molta sort!