Arriben els Campaments Pedagògics d’Esplac, enguany presencialment sobre el Mètode educatiu! Reserva’t ja l’11, 12 i 13 de juny.

Ets moni d’Esplac i trobes a faltar viure uns campaments com abans? Tens ganes de reflexionar sobre com i per què fem pedagogia a l’esplai d’una manera vivencial? Estàs cansada d’estar tot el dia a casa i només pots pensar en tendes, natura i veure altra gent? Doncs ja estan obertes les inscripcions pels Campaments Pedagògics d’Esplac

El Grup de Treball de Línies Pedagògiques han organitzat uns campaments pedagògics per poder tornar a viure els campaments de l’esplai com quan érem infants o joves. Les inscripcions s’obriran dilluns 19 d’abril per a monitores i monitors que vulguin viure aquesta oportunitat. Del 11 al 13 de juny farem activitats, gimcanes, jocs de nit, debats… per tal de repensar entre totes, les línies pedagògiques que tenim.

El tema dels Campaments Pedagògics 2021 és el MÈTODE EDUCATIU, que girarà al voltant de 4 eixos: l’assemblearisme, el pensament crític, l’educació emocional i la participació infantil

Us podreu inscriure a partir de dilluns 19 d’abril a través de l’Era, a l’apartat Personal → Activitats → “Campaments Pedagògics 2021”. Les inscripcions estaran obertes fins al 24 de maig.

Les places són limitades. Si s’apunta més gent de les places previstes, es limitaran les inscripcions a un número concret de monis per esplai.

No us perdeu aquesta experiència! Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb esplac@esplac.cat

Estigueu pendents de la nova pàgina dels Campaments Pedagògics d’Esplac!

 

Campaments pedagògics - Esplac