Des del Grup de Treball de Línies Pedagògiques proposen començar l’any repensant la tasca educativa que portem a terme als esplais en el Vermut Pedagògic.

El proper diumenge, 6 de febrer, debatrem sobre Com expliquem els perquès? en el primer Vermut Pedagògic del curs. Com respondries a un infant que et pregunta: “moni, per què ens hem de llevar tan d’hora?” o quan una jove et demana: “moni, per què no podem portar el mòbil a l’excursió?” o quan una família et comenta: “moni, per què feu aquesta activitat?” per què, per què, per què…? Ens trobem diumenge d’11 a 13h a Can Batlló (Barcelona) per debatre sobre això i moltes coses més.

Què és el Vermut Pedagògic?

Els Vermuts Pedagògics volen ser un espai de debat, constructiu i cooperatiu on es puguin tractar temes que tenen implicació en el dia a dia dels esplais i on es puguin comaprtir recursos, idees i noves preguntes. Són una iniciativa que neix del Grup de Trebal del Projecte Línies Pedagògiques amb l’objectiu de crear un marc de referència sobre temes educatius que ajudin a desenvolupar i consolidar un discurs educatiu potent i transformador per l’entitat.

Qui pot venir?

És un espai pensat per monis i sòcies de l’entitat! Encara sou a temps d’inscriure-us a través de l’Era!

Vermut pedagògic per què