Infància i
Esplaiada

Descripció

Ens proposem treballar en dues línies d’acció des del projecte Infància. La primera, vol potenciar la transformació de les relacions educatives que establim amb els infants perquè esdevinguin ciutadans actius de ple dret. D’aquesta manera pretenem posar l’infant al centre, empoderant-lo en les decisions del seu entorn. Aquesta tasca culminarà al cap de setmana de l’Esplaida del 2021.

Objectius
  • Potenciar la celebració del Dia internacional dels drets dels infants per part dels sectors i esplais d’Esplac, incloent-hi als mateixos infants i joves en l’elaboració de les activitats per treballar els seus drets.
  • Crear consciència sobre l’estat actual dels drets dels infants del territori i a la resta del món, per tal que, des d’una anàlisi de l’entorn, els esplais puguin fer pressió als agents polítics del seu territori.
  • Vetllar per la formació contínua dels equips de monitores i monitors dels esplais d’Esplac, fent èmfasi en la formació de Prevenció d’abusos sexuals en l’àmbit dels lleure de la Fundació Vicki Bernadet.
  • Potenciar la participació infantil i l’esperit crític en els esplais, creant espais perquè aquesta es pugui desenvolupar de manera real.
Contacte

organitzacio@esplac.cat

Activitats i recursos

Notícies relacionades