El Grup de Treball Línies Pedagògiques engega el curs amb la tercera edició dels Vermuts Pedagògics, les trobades que busquen compartir i debatre sobre les metodologies educatives dels esplais.

El proper diumenge 6 d’octubre es durà a terme el 3r Vermut Pedagògic que organitza El Grup de Treball de Línies Pedagògiques d’Esplac, aquest cop sobre la temàtica “Paidocentrisme: l’esplai dels infants o pels infants?”. L’objectiu de la trobada formativa se centrarà en debatre sobre les pràctiques adultcentristes que reproduïm als esplais, així com reflexionar al voltant de les principals propostes teòriques del paidocentrisme.

El Vermut Pedagògic vol esdevenir un punt de trobada de monitores i monitors dels esplais on poder compartir inquietuds, maneres de fer, eines i recursos des de les particularitats de les entitats per col·lectivitzar els coneixements i millorar la tasca pedagògica

La trobada, que s’havia de celebrar el passat 16 d’octubre, s’ha postposat al primer diumenge de novembre a Sant Cugat per descentralitzar els vermuts, amb el propòsit de realitzar-ne en els diferents sectors geogràfics de l’associació. 

Per inscriure’s com a monitores, monitors o dirigents, cal confirmar assistència a través de l’Era. Pel que fa a les sòcies o persones externes, només cal enviar un correu a vallesoccidental@esplac.cat.