La Fundació Lluís Carulla ha donat a conèixer la nova edició dels Premis d’Educació en el Lleure, guardons que reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. El termini de presentació de propostes finalitza el 11 de desembre de 2013.

Els Premis d’Educació en el Lleure estan destinats, d’una banda, a promoure projectes i, de l’altra, a reconèixer experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Hi haurà un total de sis premis, que s’atorgaran a projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. Es valoraran, així mateix, iniciatives que integrin el servei a la comunitat i l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

Els projectes han de ser presentats conjuntament per un o més monitors/ores i una entitat d’educació en el lleure que assumeixi la responsabilitat de la seva realització. Les experiències d’educació en el lleure han de ser presentats d’una manera que permeti editar-los i difondre’ls entre monitors i centres.

Els premis seran els següents:

  • 4 premis de 4.000 euros per a nous projectes i treballs que presentin el resultat d’una experiència ja realitzada.
  • 1 premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
  • 1 premi de 4000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure.

Per participar-hi cal emplenar aquest formulari i fer-lo arribar a la Fundació Lluís Carulla (Aribau 185, 3r. 08021 Barcelona). El termini de presentació de propostes finalitza l’11 de desembre d’enguany i el veredicte del jurat es donarà a conèixer a abans de la fi de març de l’any 2014, en un acte públic.

 

Font: xarxanet.org