El passat mes d’octubre es va celebrar la setena edició de les Jornades Ambientals sobre la petjada ecològica en els viatges i activitats d’oci. En base a tota la informació, idees i aprenentatge que es va extreure, s’ha desenvolupat un document recurs.  

La Comissió Reduint Petjada i el Grup de Treball del projecte Amplify Youth Voices del Canadà van treballar plegades enguany per preparar les VII Jornades Ambientals. Aquest cop, la pregunta principal era: som conscients de la petjada ecològica que generem en els nostres viatges i activitats d’oci?

Sabem que totes les nostres accions generen una petjada ecològica irreversible i és a les nostres mans implementar canvis reals i immediats. Després de declarar l’emergència climàtica, des de Reduint Petjada i Amplify Youth Voices han volgut facilitar eines per a que els esplais puguin revisar les pràctiques que realitzen i adoptar mesures el més aviat possible.

Per tal de recollir-ho tot, s’ha creat aquest document que recull la informació que van exposar les ponents de les jornades, així com consells, idees i bones pràctiques per aplicar als esplais.

Podeu trobar el document recurs aquí:

 

I una versió curta del mateix document aquí: